Skoči na glavno vsebino

Šolski sklad

Spoštovani!

Na Osnovni šoli Juršinci že več  let deluje šolski sklad, preko katerega se trudimo, da bi učencem izboljšali pogoje za delo, učenje in sprostitev. Šolski sklad po pravilih pridobiva sredstva za delovanje iz prispevkov staršev, donacij in drugih virov.

Namen našega sklada je zagotavljanje kvalitetnega pouka in prijetnejšega bivanja v šoli, omogočanje obšolskih dejavnosti, prav tako pa tudi nudenje pomoči družinam, da se njihovi otroci lahko udeležijo šol v naravi, taborov, tečajev plavanja, končnih ekskurzij, druženj s prijatelji …

Trudimo se iskati dodatne možnosti za pridobitev novih denarnih sredstev za naš šolski sklad. Vsako leto na šoli organiziramo različne dejavnosti, na katerih zbiramo denarna sredstva.

Šolski sklad pomaga učencem iz socialno ogroženih družin tako, da sofinancira različne dejavnosti v šoli. Z zbranim denarjem želimo sofinancirati tudi nakup opreme za zanimivejši in kakovostnejši pouk.

Prosimo vas, da nam pomagate pri uresničevanju naših ciljev in programa dela šolskega sklada, saj bodo zbrana denarna sredstva v celoti namenjena našim učencem in izboljšanju standarda.

Sredstva lahko nakažete na številko računa OŠ JURŠINCI TRR: SI56 0110 0600 8368 213

(sklic: 29100) s pripisom »Za šolski sklad OŠ Juršinci«.

Vašega odziva in pomoči bomo zelo veseli. Za namenjena sredstva se vam v našem imenu, imenu učencev in njihovih staršev iskreno zahvaljujemo.

Dostopnost